Curing Pork on the Farm / Najlacnejšie knihy
Curing Pork on the Farm

Kód: 17434291

Curing Pork on the Farm

Autor Fred J Beard

This manual contains sensible information on Curing Pork on the Farm, and covers the areas of selection, method of slaughter, scalding and cleaning, dressing the hog, cutting and trimming, making sausage, rendering lard, making he ... celý popis

16.15


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Curing Pork on the Farm

Nákupom získate 40 bodov

Anotácia knihy

This manual contains sensible information on Curing Pork on the Farm, and covers the areas of selection, method of slaughter, scalding and cleaning, dressing the hog, cutting and trimming, making sausage, rendering lard, making head cheese and scrapple, cu

Parametre knihy

16.15

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: