Defining Work Tools: Studying Effects of Digitalising Work Tools / Najlacnejšie knihy
Defining Work Tools: Studying Effects of Digitalising Work Tools

Kód: 25600996

Defining Work Tools: Studying Effects of Digitalising Work Tools

Autor Robert Helmrich, Michael Tiemann, Bundesinstitut für Berufsbildung (BIBB)

This reader combines empirically grounded insights into how changes in work tools affect our work and how we react to it. In this sense it is a "hands-on" approach to find out more about the impacts digitalisation might have on qu ... celý popis

49.13


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Defining Work Tools: Studying Effects of Digitalising Work Tools

Nákupom získate 121 bodov

Anotácia knihy

This reader combines empirically grounded insights into how changes in work tools affect our work and how we react to it. In this sense it is a "hands-on" approach to find out more about the impacts digitalisation might have on qualification and the labour market. Work tools can be used to link analytical perspectives to investigate the effects of digitalisation on workplaces and employment, to understand the demand for specific competences within occupations and also to arrive at a workspace-specific understanding of said changes.

Parametre knihy

49.13



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: