Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie / Najlacnejšie knihy
Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie

Kód: 15503436

Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie

Autor Alžbeta Slavkovská, Viera Machová

JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracov ... celý popis

13.61

Bežne: 17.66 €

Ušetríte 4.05 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 3 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie

Nákupom získate 34 bodov

Anotácia knihy

JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu. Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní. O éčkach vieme pomerne málo. Sú prirodzenou súčasťou nášho života (napr. kyslík E948). Sú to vlastne prídavné látky, ktoré slúžia na vylepšenie vlastností potravín. Len málokto však vie, ktoré éčka sú naozaj škodlivé a ktoré, naopak, zdraviu prospešné. Aj napriek tomu, že Štátny vzdelávací program venuje pozornosť téme éčiek aj v predmete chémia biológia a dokonca aj fyzika, žiadny takýto vzdelávací materiál doteraz neexistoval. Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po slovensky Učebnice a odborná literatura

13.61

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: