Edward T. Hanley Et Al., Petitioners, V. United States District Court, Southern District of Ohio. U.S. Supreme Court Transcript of Record with Support / Najlacnejšie knihy
Edward T. Hanley Et Al., Petitioners, V. United States District Court, Southern District of Ohio. U.S. Supreme Court Transcript of Record with Support

Kód: 08217352

Edward T. Hanley Et Al., Petitioners, V. United States District Court, Southern District of Ohio. U.S. Supreme Court Transcript of Record with Support

Autor Arnold Morelli

The Making of Modern Law: U.S. Supreme Court Records and Briefs, 1832-1978 contains the world's most comprehensive collection of records and briefs brought before the nation's highest court by leading legal practitioners - many wh ... celý popis

30.87

Bežne: 32.12 €

Ušetríte 1.25 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Edward T. Hanley Et Al., Petitioners, V. United States District Court, Southern District of Ohio. U.S. Supreme Court Transcript of Record with Support

Nákupom získate 76 bodov

Anotácia knihy

The Making of Modern Law: U.S. Supreme Court Records and Briefs, 1832-1978 contains the world's most comprehensive collection of records and briefs brought before the nation's highest court by leading legal practitioners - many who later became judges and

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Law Jurisprudence & general issues Legal history

30.87

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: