Effect of Tamoxifen Citrate on Sperm Parameters And DNA fragmentation / Najlacnejšie knihy
Effect of Tamoxifen Citrate on Sperm Parameters And DNA fragmentation

Kód: 09484005

Effect of Tamoxifen Citrate on Sperm Parameters And DNA fragmentation

Autor Noor Kareem Kadhim, Muhammad-Baqir Fakhrildin, Jabbar Hameed

In vitro sperm activation is very important step in the laboratory technique that plays an important role in determination the outcome of assisted reproductive technologies like IUI. In addition, the sperm preparation technique us ... celý popis

42.98


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Effect of Tamoxifen Citrate on Sperm Parameters And DNA fragmentation

Nákupom získate 106 bodov

Anotácia knihy

In vitro sperm activation is very important step in the laboratory technique that plays an important role in determination the outcome of assisted reproductive technologies like IUI. In addition, the sperm preparation technique used culture media and dependent according to properties of the semen parameters.Tamoxifen citrate is antiestrogen drug have antioxidant action which inhibited ROS production by break the oxidative chain reaction, thereby, reduce the oxidative stress. Also, prevention of lipid peroxidation and increased fluidity and flexibility which help the sperm to engage in membrane, fusion events associated with the fertilization.

Parametre knihy

42.98

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: