Effects of Carbon Dioxide on the Physiology and Biochemistry of Photosynthesis in Soybean / Najlacnejšie knihy
Effects of Carbon Dioxide on the Physiology and Biochemistry of Photosynthesis in Soybean

Kód: 22568900

Effects of Carbon Dioxide on the Physiology and Biochemistry of Photosynthesis in Soybean

Autor WILLIAM CAMPBELL

Abstract: In three consecutive years (1983, 1984, and 1985) soybeans (Glycine max L. Merr. cv Bragg) were grown from seed to maturity in six outdoor environmentally controlled plant growth chambers under natural solar irradiance. ... celý popis

110.30


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Effects of Carbon Dioxide on the Physiology and Biochemistry of Photosynthesis in Soybean

Nákupom získate 273 bodov

Anotácia knihy

Abstract: In three consecutive years (1983, 1984, and 1985) soybeans (Glycine max L. Merr. cv Bragg) were grown from seed to maturity in six outdoor environmentally controlled plant growth chambers under natural solar irradiance. The C0 2 concentration

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Biology, life sciences Botany & plant sciences

110.30

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: