Effects of processing variables on the quality of instant noodles / Najlacnejšie knihy
Effects of processing variables on the quality of instant noodles

Kód: 15200826

Effects of processing variables on the quality of instant noodles

Autor Vasudha Sharma

Noodles are one of the popular oriental dishes in East Asian countries. Noodles are one of the convenient foods prepared and have been considered to symbolize long life and good luck in Asian culture. In recent years, noodles have ... celý popis

38.71


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Effects of processing variables on the quality of instant noodles

Nákupom získate 96 bodov

Anotácia knihy

Noodles are one of the popular oriental dishes in East Asian countries. Noodles are one of the convenient foods prepared and have been considered to symbolize long life and good luck in Asian culture. In recent years, noodles have also become very popular outside Asia and this popularity is likely to increase. The study highlights the effects of various processing variables on the quality and acceptability of instant noodles by sensory panelists.

Parametre knihy

38.71

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: