El erizo / Najlacnejšie knihy
El erizo

Kód: 36159863

El erizo

Autor Bonilla, D.

En el libro hablaremos de las dos especies de erizo enano africano y egipcio, sus cuidados, cría, domesticación, problemas, alimentación, etc... He querido transmitir mis conocimientos sobre este precioso animal y hablar de él com ... celý popis

27.17

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe El erizo

Nákupom získate 67 bodov

Anotácia knihy

En el libro hablaremos de las dos especies de erizo enano africano y egipcio, sus cuidados, cría, domesticación, problemas, alimentación, etc... He querido transmitir mis conocimientos sobre este precioso animal y hablar de él como un animal de compañia o mascota, y así también diferenciar los erizos silvestres de los erizos domésticos. Ya que la mayoría de libros de animales no hablaban de este tema.

Parametre knihy

27.17



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: