Essentials and Applications of Food Engineering / Najlacnejšie knihy
Essentials and Applications of Food Engineering

Kód: 20795570

Essentials and Applications of Food Engineering

Autor C. Anandharamakrishnan, Padma Ishwarya, S. (CSIR-Central Food Technological Research Institute (CFTRI), Mysore, India)

Essentials & Applications of Food Engineering provides a comprehensive understanding of food engineering operations and their practical and industrial utility. It presents pertinent case studies, solved numerical problems, and mul ... celý popis

180.93


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Essentials and Applications of Food Engineering

Nákupom získate 448 bodov

Anotácia knihy

Essentials & Applications of Food Engineering provides a comprehensive understanding of food engineering operations and their practical and industrial utility. It presents pertinent case studies, solved numerical problems, and multiple ch

Parametre knihy

180.93



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: