Farmakológia v prednemocničnej urgentnej medicíne / Najlacnejšie knihy
Farmakológia v prednemocničnej urgentnej medicíne

Kód: 41475017

Farmakológia v prednemocničnej urgentnej medicíne

Autor Marek Šichman

Najlepšia príručka každého záchranára Podávanie liekov v záchrannej zdravotnej službe je jednou z najrizikovejších intervencií. Záchranári často pracujú v časovej tiesni, pri zlom osvetlení, za nestabilných poveternostných podmie ... celý popis

55.49

Bežne: 61.11 €

Ušetríte 5.62 €


Skladom v malom množstve
Odosielame do 24 hodín

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Farmakológia v prednemocničnej urgentnej medicíne

Anotácia knihy

Najlepšia príručka každého záchranára Podávanie liekov v záchrannej zdravotnej službe je jednou z najrizikovejších intervencií. Záchranári často pracujú v časovej tiesni, pri zlom osvetlení, za nestabilných poveternostných podmienok, s nedostatkom informácií o pacientovi. To do značnej miery testuje ich rozhodovacie schopnosti a zručnosti. Ako zvoliť správny liek, dávku, cestu a spôsob podania? Ako minimalizovať možnosť vzniku vedľajších účinkov liekov a liekových interakcií? Odpovede na tieto otázky nájdete v publikácii Farmakológia v prednemocničnej urgentnej medicíne. Prvá časť publikácie vysvetľuje základné princípy farmakológie, matematické zásady riedenia a dávkovania liekov, podávanie liečiv všetkými dostupnými cestami, ako aj právne aspekty práce záchranára a manažment alergickej a anafylaktickej reakcie. Druhá časť je venovaná špeciálnej farmakológii. Celá kniha obsahuje 22 odborných kazuistík, 23 tabuliek, 1 graf a 321 fotografií, obrázkov a ilustrácií. Je určená na pregraduálnu a postgraduálnu prípravu študentov medicíny, ošetrovateľstva a urgentnej zdravotnej starostlivosti, poslúži však i lekárom, sestrám a zdravotníckym záchranárom v záchrannej zdravotnej službe a na urgentných príjmoch. Autor má viac než 15-ročné praktické skúsenosti v oblasti urgentnej medicíny priamo v teréne na Slovensku i v zahraničí (USA, Veľká Británia, Austrália, Nový Zéland). Venuje sa tiež pedagogickej a vedeckovýskumnej práci v oblasti urgentnej medicíny a urgentnej zdravotnej starostlivosti.

Parametre knihy

55.49

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: