Meridiány - dráhy života / Najlacnejšie knihy
Meridiány - dráhy života

Kód: 33085255

Meridiány - dráhy života

Autor Zuna Vesan Kozánková

Brilantne, systematicky a do hĺbky spracovaná kniha-učebnica, ktorá odhaľuje nové fascinujúce súvislosti a komplexné liečebné využitie meridiánov v praxi. Široký záber na meridiány od nášho počatia cez embryologický vývoj až po do ... celý popis

13.45

Bežne: 16.76 €

Ušetríte 3.30 €


Skladom v malom množstve
Odosielame do 24 hodín

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Meridiány - dráhy života

Nákupom získate 34 bodov

Anotácia knihy

Brilantne, systematicky a do hĺbky spracovaná kniha-učebnica, ktorá odhaľuje nové fascinujúce súvislosti a komplexné liečebné využitie meridiánov v praxi. Široký záber na meridiány od nášho počatia cez embryologický vývoj až po dospelosť. Nádherné ilustrácie a prehľadné grafy, ktoré od štúdia neodradia ani „prvočitateľa“. Odporúčam každému do domácej lekárničky.

MUDr. Martina Hrošová, kardiologička a zakladateľka platformy Vše pro srdce Kniha poskytuje mimoriadne podrobný ponor do vitálnej siete ľudského tela, ako ju poznáme z čínskej medicíny, čchi-kungu či tchaj-ťi-čchüan. Nerysuje pritom len tenké čiarky, na ktoré sme zvyknutí z akupunktúrnych máp, ale vďaka rozsiahlym presahom výkladu sa nám pred očami zjavuje priam trojrozmerný model človeka, konglomerát čchi, ako ho asi videli dávni mudrci, ktorí nám tieto vedomosti zanechali.

Na knihe je cenné, že vychádza z vlastných skúseností, a teda sprostredkúva bezprostredné zážitky. Špecialisti v nej určite nájdu mnoho doplňujúcich informácií o sieti dráh čchi a bodov na nich, ich konkrétnych súvislostiach s fyziológiou i psychikou človeka, ale aj s enviromentálnymi, ba až kozmickými faktormi, ktoré nás bezprostredne ovplyvňujú. No rovnako prínosná môže byť aj pre laikov.

Mimoriadne užitočné na nej totiž je, že sa neuspokojuje len s teoretickými popismi, ale pridáva aj jednoduché, pritom však účinné zostavy cvikov, ktoré záujemcovi umožňujú do systému priamo vstúpiť a nielen si ho overiť, ale ho aj priamo ovplyvňovať. Koho zaujíma vlastné zdravie a je ochotný preň niečo sám urobiť, nemal by túto knihu nechať len tak ležať za sklom vitríny.

Vladimír Ando, autor knižného súboru Klasická čínská medicína

Parametre knihy

13.45

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: