Odvaha byť neobľúbený / Najlacnejšie knihy
Odvaha byť neobľúbený

Kód: 37289758

Odvaha byť neobľúbený

Autor Ičiró Kišimi, Koga Fumitake

Nájdi v sebe silu a buď osobou, ktorou naozaj chceš byť. Túžiť po naplnenom živote a po šťastí samo osebe nestačí. Kniha Odvaha byť neobľúbený ponúka jednoduché a priamočiare odpovede na mnohé otázky ľudskej existencie. Vychádza ... celý popis

12.19

Bežne: 15.89 €

Ušetríte 3.69 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 2 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Odvaha byť neobľúbený

Nákupom získate 31 bodov

Anotácia knihy

Nájdi v sebe silu a buď osobou, ktorou naozaj chceš byť. Túžiť po naplnenom živote a po šťastí samo osebe nestačí.

Kniha Odvaha byť neobľúbený ponúka jednoduché a priamočiare odpovede na mnohé otázky ľudskej existencie. Vychádza z teórie Alfreda Adlera, jedného z troch velikánov psychológie devätnásteho storočia, a zachytáva poučný rozhovor medzi filozofom a neskúseným mladíkom.

Filozof v piatich debatách pomáha žiakovi pochopiť, že každý z nás dokáže ovplyvniť smerovanie svojho života. Mnohé problémy súvisia s medziľudskými vzťahmi. Ak človek nevie, ako si vybudovať dobré vzťahy s ostatnými, môže sa to skončiť tak, že bude plniť očakávania iných z obavy, aby ich neurazil alebo nezranil, no pritom sa vzdá všetkého, čo chcel v živote dosiahnuť.

Filozof presviedča svojho žiaka, že zmena je možná a prináša so sebou pocit šťastia. Problém nie je v nedostatku schopností, ale v nedostatku odvahy vnútornú premenu realizovať. Ičiró Kišimi našiel paralelu medzi Platónovými dialógmi a adlerovskou psychológiou v tom, že ho prestal uspokojovať život vedca, ktorý len číta a interpretuje diela svojich predchodcov. Chcel viesť rozhovory so živými ľuďmi, ako to robil Sokrates, a tak sa napokon začal s veľkým úspechom venovať poradenstvu. Dôkazom jeho úsilia je aj táto kniha, ktorá pomohla neuveriteľnému množstvu ľudí a stala sa svetovým bestsellerom.

Úprimná a objavná príručka napísaná vo forme sokratovského dialógu vo vás uvoľní silu nájsť trvalé šťastie a byť človekom, akým ste vždy chceli byť. Jej učenie už prinieslo osoh miliónom ľudí a teraz ho môže priniesť aj vám.

Zistíte: Prečo je byť nešťastný vaša voľba. Prečo priznanie chyby nie je porážka. Prečo je vorkoholizmus životné klamstvo. Ako sa zbaviť problémov v medziľudských vzťahoch. Čo je skutočná sloboda. Ako žiť v prítomnosti. Ako môžete byť šťastní práve teraz. A ešte oveľa viac...

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po česky Populárně naučná pro dospělé Kariéra Sebezdokonalování

12.19

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: