Food Safety Management and ISO 22000 / Najlacnejšie knihy
Food Safety Management and ISO 22000

Kód: 04956518

Food Safety Management and ISO 22000

Autor Ralph Early

ISO 22000 is the international standard for food safety management. It encompasses and extends the well-established HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) system, and covers every aspect of the food supply chain in a ... celý popis

52.57


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Food Safety Management and ISO 22000

Nákupom získate 130 bodov

Anotácia knihy

ISO 22000 is the international standard for food safety management. It encompasses and extends the well-established HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) system, and covers every aspect of the food supply chain in a bid to ensure that food produced for human consumption is safe to eat. This book provides a focussed and easy to assimilate overview of food safety management and ISO 22000, offering guidance on the practical application of ISO 22000 in the food manufacturing industry. It examines the problem of food safety and assesses the moral and legal requirements for food businesses to produce safe food. It reviews the development of HACCP and the recommendations at national and international levels - as well as legal requirements - that the 7 Principles of HACCP be used to establish food safety management systems. The book focuses on the use of ISO 22000:2005, the international standard for food safety management systems, as the model for the design, development, implementation, operation and improvement of food safety management systems. Future developments in food safety management and HACCP are considered, and the use of selected HACCP system software as a means of developing and maintaining effective food safety management systems is considered.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Chemistry

52.57

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: