Genetic Diversity of Cacao and its Utilization / Najlacnejšie knihy
Genetic Diversity of Cacao and its Utilization

Kód: 06222442

Genetic Diversity of Cacao and its Utilization

Autor B. G. D. Bartley

An understanding of genetic resources is an essential prerequisite for any breeding programme. The cacao (Theobroma cacao) plant has a rich genetic diversity that exists at two levels: that of the primitive populations in the area ... celý popis

176.26

Bežne: 195.80 €

Ušetríte 19.54 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Genetic Diversity of Cacao and its Utilization

Nákupom získate 436 bodov

Anotácia knihy

An understanding of genetic resources is an essential prerequisite for any breeding programme. The cacao (Theobroma cacao) plant has a rich genetic diversity that exists at two levels: that of the primitive populations in the area of original distribution of the species, and that of the derived cultivated populations.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Agronomy & crop production

176.26

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: