Hand / Najlacnejšie knihy
Hand

Kód: 04415439

Hand

Autor Ghazi Rayan

Effective management of the human hand depends on accurate diagnosis. To perform a successful examination, medical personnel need a sound knowledge of the anatomical principles relevant to this complex structure. The Hand: Anatomy ... celý popis

96.06


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 17 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Hand

Nákupom získate 237 bodov

Anotácia knihy

Effective management of the human hand depends on accurate diagnosis. To perform a successful examination, medical personnel need a sound knowledge of the anatomical principles relevant to this complex structure. The Hand: Anatomy, Examination, and Diagnosis, Fourth Edition provides that vital information.Published in partnership with the American Society for Surgery of the Hand, this concise, pocket-size manual is a practical guide to evaluating a wide variety of common hand injuries and diseases. This clearly written, thoroughly researched, full-color book will be invaluable to orthopaedic, plastic, hand, and general surgeons, as well as emergency room physicians, family physicians, physical therapists, medical students, and nurses.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Surgery General surgery

96.06

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: