Handbook of Refractory Carbides and Nitrides / Najlacnejšie knihy
Handbook of Refractory Carbides and Nitrides

Kód: 04726920

Handbook of Refractory Carbides and Nitrides

Autor Hugh O. Pierson

Refractory carbides and nitrides are useful materials with numerous industrial applications and a promising future, in addition to being materials of great interest to the scientific community. Although most of their applications ... celý popis

304


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Refractory Carbides and Nitrides

Nákupom získate 765 bodov

Anotácia knihy

Refractory carbides and nitrides are useful materials with numerous industrial applications and a promising future, in addition to being materials of great interest to the scientific community. Although most of their applications are recent, the refractory carbides and nitrides have been known for over one hundred years. The industrial importance of the refractory carbides and nitrides is growing rapidly, not only in the traditional and well-established applications based on the strength and refractory nature of these materials such as cutting tools and abrasives, but also in new and promising fields such as electronics and optoelectronics.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Metals technology / metallurgy

304

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: