Heat Transfer Enhancement of Heat Exchangers / Najlacnejšie knihy
Heat Transfer Enhancement of Heat Exchangers

Kód: 01395991

Heat Transfer Enhancement of Heat Exchangers

Autor Sadik Kakaç, Arthur E. Bergles, Franz Mayinger, Hafit Yüncü

Heat transfer enhancement in single-phase and two-phase flow heat exchangers in important in such industrial applications as power generating plant, process and chemical industry, heating, ventilation, air conditioning and refrige ... celý popis

416


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Heat Transfer Enhancement of Heat Exchangers

Nákupom získate 1025 bodov

Anotácia knihy

Heat transfer enhancement in single-phase and two-phase flow heat exchangers in important in such industrial applications as power generating plant, process and chemical industry, heating, ventilation, air conditioning and refrigeration systems, and the cooling of electronic equipment. Energy savings are of primary importance in the design of such systems, leading to more efficient, environmentally friendly devices. This book provides invaluable information for such purposes.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Mechanical engineering

416

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: