Herbár alebo príroda vo vašej kuchyni (Kniha) / Najlacnejšie knihy
Herbár alebo príroda vo vašej kuchyni

Kód: 22307159

Herbár alebo príroda vo vašej kuchyni

Autor Jaroslava Bednářová

Rastliny ako jedlo, rastliny ako liek – táto nevšedná kniha vás presvedčí o tom, že tieto dve spojenia neodmysliteľne patria k sebe. Mnohých z vás určite prekvapí, že: KOZONOHA HOSTCOVÁ nie je iba nepríjemná burina v záhrade, al ... celý popis

14.16

Bežne: 20.62 €

Ušetríte 6.46 €


Skladom v malom množstve
Odosielame do 24 hodín

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Herbár alebo príroda vo vašej kuchyni

Anotácia knihy

Rastliny ako jedlo, rastliny ako liek – táto nevšedná kniha vás presvedčí o tom, že tieto dve spojenia neodmysliteľne patria k sebe. Mnohých z vás určite prekvapí, že: KOZONOHA HOSTCOVÁ nie je iba nepríjemná burina v záhrade, ale aj tradičný liek s diuretickými a krv čistiacimi účinkami, ktorý chválila už slávna abatiša Hildegarda z Bingenu. Navyše si na nej môžeme pochutiť v polievke, vo fašírkach alebo v nátierke. MELÓN nepatrí iba do žalúdka, ale slúži aj ako skrášľovací prostriedok na tvár „škaredých slečien, pretože prirodzene krásne to nepotrebujú“, ako hovorí P. O. Mattioli, autor známeho herbára. CHMEĽ nie je iba zásadná surovina do piva alebo pre farmaceutický a kozmetický priemysel, ale kedysi sa mladé chmeľové výhonky na jar predávali na trhoch a pripravovali ako špargľa. MALINY odporúčal na liečenie rozličných neduhov už autor prvého slovenského Zelinkára Juraj Fándly a v prvej slovenskej kuchárskej knihe ich s obľubou používal aj Ján Babilon a neskôr i Terézia Vansová. ĎATELINA nie je iba krmovina, ale aj surovina na kvetový med či súčasť chutnej zdravej polievky. Keď sa pretne svet starých apatiekarov a lekárov so svetom kuchárov, botanikov a maliarskych majstrov, výsledkom je kniha pre všetkých maškrtníkov a zároveň ctiteľov rastlinnej ríše.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po slovensky Populárně naučná pro dospělé Zdraví a životní styl Alternativní medicína, léčitelství

14.16

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2054 dalších

Copyright ©2008-22 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Sme tu pre vás ako obvykle. Zákaznícka podpora a doručenie zásielok bez obmedzenia.

Nákupný košík ( prázdny )

Nakúpte za 59,99 € a
máte doručenie zadarmo.

Nachádzate sa: