High Pressure Processing of Black Tiger Shrimp (Penaeus monodon) / Najlacnejšie knihy
High Pressure Processing of Black Tiger Shrimp (Penaeus monodon)

Kód: 15720515

High Pressure Processing of Black Tiger Shrimp (Penaeus monodon)

Autor Barjinder Pal Kaur, P. Srinivasa Rao

High pressure processing has become a viable process in the food industry and is employed in the commercial processing of fish and shellfish. This technology offers an attractive alternative to heat pasteurization as a means to pr ... celý popis

74.95


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe High Pressure Processing of Black Tiger Shrimp (Penaeus monodon)

Nákupom získate 184 bodov

Anotácia knihy

High pressure processing has become a viable process in the food industry and is employed in the commercial processing of fish and shellfish. This technology offers an attractive alternative to heat pasteurization as a means to produce preservative free, microbiologically safe and stable foods. The present book focuses on the effect of high pressure processing on physicochemical & microbiological quality, and shelf life of black tiger shrimp. A predictive model describing enzyme inactivation rate as function of pressure and temperature is also presented.

Parametre knihy

74.95

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: