Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry / Najlacnejšie knihy
Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry

Kód: 19698887

Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry

Autor BOELLA

This book, first published in 1987, gives valuable insights into the characteristics of employment in the hotel and catering industry and useful guidance on personal techniques. It deals with fundamental issues, such as personnel ... celý popis

61.38


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Human Resource Management in the Hotel and Catering Industry

Nákupom získate 152 bodov

Anotácia knihy

This book, first published in 1987, gives valuable insights into the characteristics of employment in the hotel and catering industry and useful guidance on personal techniques. It deals with fundamental issues, such as personnel policy, as well as with

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Economics, finance, business & management Business & management Management & management techniques

61.38

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: