Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains / Najlacnejšie knihy
Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains

Kód: 15828741

Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains

Autor Peter Warnock

This research focuses on the complex issue of olive oil processing and the resulting technological changes associated with the olive oil industry during this industry's expansion from a small scale domestic to large-scale industri ... celý popis

59.52


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains

Nákupom získate 149 bodov

Anotácia knihy

This research focuses on the complex issue of olive oil processing and the resulting technological changes associated with the olive oil industry during this industry's expansion from a small scale domestic to large-scale industrial technology during the C

Parametre knihy

59.52

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: