Impact of Processing on Food Safety / Najlacnejšie knihy
Impact of Processing on Food Safety

Kód: 01379035

Impact of Processing on Food Safety

Autor Lauren S. Jackson, Mark G. Knize, Jeffrey N. Morgan

This book represents a comprehensive overview of safety issues relating to food processing. There is a discussion of food processing and its effects on nutrtional quality, the formation of toxic compounds, and the destruction of d ... celý popis

214.07


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Impact of Processing on Food Safety

Nákupom získate 530 bodov

Anotácia knihy

This book represents a comprehensive overview of safety issues relating to food processing. There is a discussion of food processing and its effects on nutrtional quality, the formation of toxic compounds, and the destruction of detrimental contaminants. Topics also include the effects of processing on microbial safety and chemical safety of food.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

214.07

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: