Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals / Najlacnejšie knihy
Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals

Kód: 36510519

Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals

Autor C. Anandharamakrishnan, S Parthasarathi

Functional Foods and Nutraceuticals explains the fundamental concepts and underlying scientific principles of nutrient delivery, nutraceutical processing technologies and potential opportunities in the field of new product develop ... celý popis

198.62

Bežne: 208.45 €

Ušetríte 9.82 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Industrial Application of Functional Foods, Ingredients and Nutraceuticals

Nákupom získate 491 bodov

Anotácia knihy

Functional Foods and Nutraceuticals explains the fundamental concepts and underlying scientific principles of nutrient delivery, nutraceutical processing technologies and potential opportunities in the field of new product development. The book also includes extraction and purification of functional ingredients, effective delivery of nutrients, health benefits, safety and regulatory aspects. Divided in four sections (Introduction and Processing technologies; Delivery of nutraceuticals; Functional food and Nutraceuticals for disease and disorders; Safety, tolerability and regulatory aspects of functional foods and nutraceuticals), this is an up-to-date, highly applicative work that highlights the mechanistic aspects related to the challenges and opportunities associated with developing, delivering, and marketing the functional foods and nutraceuticals. Written by an international team of contributors, the book will aid researchers and industries involved in research and product development. Explains the fundamental concepts of nutrient delivery and nutraceutical processing technologiesProvides an understanding of pharmacokinetics, oral bioavailability, and different delivery techniquesFeatures case studies to illustrate practical application and commercialization

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

198.62



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: