LA COCINA DE ALAIN DUCASSE Y LA NOUVELLE CUISINE / Najlacnejšie knihy
LA COCINA DE ALAIN DUCASSE Y LA NOUVELLE CUISINE

Kód: 36615472

LA COCINA DE ALAIN DUCASSE Y LA NOUVELLE CUISINE

Autor OSCAR CABALLERO

En este libro caben dos revoluciones gastronómicas: el nacimiento de la nouvelle cuisine francesa, en 1960, y el nacimiento de la alta cocina mediterránea, en 1987, de la mano de Alain Ducasse, quien hoy es líder mundial en número ... celý popis

25.67

Bežne: 25.92 €

Ušetríte 0.25 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 6 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe LA COCINA DE ALAIN DUCASSE Y LA NOUVELLE CUISINE

Nákupom získate 63 bodov

Anotácia knihy

En este libro caben dos revoluciones gastronómicas: el nacimiento de la nouvelle cuisine francesa, en 1960, y el nacimiento de la alta cocina mediterránea, en 1987, de la mano de Alain Ducasse, quien hoy es líder mundial en número de estrellas Michelin.Este libro atraviesa el siglo XX y llega hasta hoy, cuando Guérard anuncia que la gastronomía nunca muere y Ducasse, que había vuelto a innovar con la cocina naturalista, se reinventa.

Parametre knihy

25.67

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: