Métodos de análisis microbiológicos de los alimentos / Najlacnejšie knihy
Métodos de análisis microbiológicos de los alimentos

Kód: 13117665

Métodos de análisis microbiológicos de los alimentos

Autor MARTA CORRIE ALLAERT VANDEVENNE

El presente libro va dirigido a los profesionales y estudiantes demicrobiología del sector agro-alimentario en el control de lasmaterias primas y los productos terminados, a laboratorios de análisis de alimentos, a los técnicos de ... celý popis

52.74

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Métodos de análisis microbiológicos de los alimentos

Nákupom získate 130 bodov

Anotácia knihy

El presente libro va dirigido a los profesionales y estudiantes demicrobiología del sector agro-alimentario en el control de lasmaterias primas y los productos terminados, a laboratorios de análisis de alimentos, a los técnicos de laboratorio, a las universidades querealizan prácticas de microbiología de alimentos y de control decalidad. Para aplicar los métodos aquí descritos se requiere que ellaboratorio disponga del material y equipos corrientes en unlaboratorio de microbiología de alimentos. El proyecto de las autorases la aplicación diaria y en rutina de unos métodos microbiológicosbasados en normas internacionales ISO, EN y AFNOR. Se ha intentadorealizar un bloque completo de cada método incluido en el libro:esquema en color de cada paso, relación de los pasos, preparación ycontrol de los medios de cultivo y reactivos así como la expresión deresultados.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po španielsky Ciencias, tecnologia y medicina

52.74

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: