Magnetic Properties of Paramagnetic Compounds / Najlacnejšie knihy
Magnetic Properties of Paramagnetic Compounds

Kód: 03212483

Magnetic Properties of Paramagnetic Compounds

Autor Pushpa Pardasani

With the objective to collate the enormous amount of information on magnetic susceptibility parameters of a very large number of a variety of skeletons and present it in a form that can readily be retrieved and used, a new pattern ... celý popis

558.13


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 3 - 5 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Magnetic Properties of Paramagnetic Compounds

Nákupom získate 1395 bodov

Anotácia knihy

With the objective to collate the enormous amount of information on magnetic susceptibility parameters of a very large number of a variety of skeletons and present it in a form that can readily be retrieved and used, a new pattern is being introduced with the present volume keeping in view that now a majority of research groups look at the scientific data electronically.All the magnetic properties of each individual substance are listed as a single document which is self explainable and allowing search in respect of substance name, synonyms, common vocabulary, and even structure. It is hoped that the new pattern will facilitate greater accessibility of magnetic data.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Physics Electricity, electromagnetism & magnetism

558.13

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: