Maillard Reaction Reconsidered / Najlacnejšie knihy
Maillard Reaction Reconsidered

Kód: 02808828

Maillard Reaction Reconsidered

Autor Jack N. Losso

Cooking involves chemical reactions that can make food smell and taste better. However, the same process that is responsible for creating the aroma, flavor, palatability, color, and taste of grilled and seared foods has also been ... celý popis

248.58


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Maillard Reaction Reconsidered

Nákupom získate 614 bodov

Anotácia knihy

Cooking involves chemical reactions that can make food smell and taste better. However, the same process that is responsible for creating the aroma, flavor, palatability, color, and taste of grilled and seared foods has also been linked to the developme

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

248.58

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: