Maybe Not - Talán mégsem / Najlacnejšie knihy
Maybe Not - Talán mégsem

Kód: 39315955

Maybe Not - Talán mégsem

Autor Colleen Hoover

Aki szenvedéllyel képes gyűlölni, az a szerelemben is szenvedélyes lehet? Amikor Warren megtudja, hogy női lakótárs költözne hozzájuk, kapva kap az alkalmon. Izgalmas lehetőségnek ígérkezik. Vagy talán mégsem. Főleg, mivel a jövev ... celý popis

7.19

Bežne: 7.58 €

Ušetríte 0.38 €


Skladom v malom množstve
Odosielame do 24 hodín

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Maybe Not - Talán mégsem

Nákupom získate 18 bodov

Anotácia knihy

Aki szenvedéllyel képes gyűlölni, az a szerelemben is szenvedélyes lehet? Amikor Warren megtudja, hogy női lakótárs költözne hozzájuk, kapva kap az alkalmon. Izgalmas lehetőségnek ígérkezik. Vagy talán mégsem. Főleg, mivel a jövevény az elsőre ridegnek és számítónak tűnő Bridgette. A kettejük közti feszültség egyre erősödik, az indulat a tetőfokára hág, míg végül már alig bírnak egy helyiségben megmaradni. De Warrennek van egy elmélete Bridgette-ről: aki ilyen szenvedéllyel képes gyűlölni, az a szerelemben is éppilyen szenvedélyes lehet. És ki máson tesztelhetné legjobban az elméletet, mint saját magán? Vajon Bridgette hajlandó közel engedni magához Warrent, és végre megismerni az igazi szerelmet? Talán. Vagy talán mégsem. COLLEEN HOOVER, a világszerte rajongva szeretett szerző, a Reménytelen-sorozat, az Egy nap talán-sorozat, a Velünk véget ér, az All Your Perfects, a Layla és sok más kirobbanóan sikeres regény írójának újabb letehetetlen kötete. Add át magad a varázsának! "Az örök kedvenc Egy nap talán után izgatottan vetettem bele magam ebbe a könyvbe, és minden várakozásomat felülmúlta. Vicces, édes történet, Warren pedig elég klassz figura." - Kerri H, amazon.com - Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! Fiatal nőknek, felső korhatár nélkül!

Parametre knihy

7.19

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: