Mesoscopic Dynamics of Fracture / Najlacnejšie knihy
Mesoscopic Dynamics of Fracture

Kód: 01566625

Mesoscopic Dynamics of Fracture

Autor Hiroshi Kitagawa, Tomoyasu Aihara, Yoshiyuki Kawazoe

This book introduces a recent development in the theoretical research into the dynamic behaviour of fracture. This field is really a new trend in mechanical engineering and because of the interdisciplinary applications, physicists ... celý popis

139.49


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 17 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Mesoscopic Dynamics of Fracture

Nákupom získate 345 bodov

Anotácia knihy

This book introduces a recent development in the theoretical research into the dynamic behaviour of fracture. This field is really a new trend in mechanical engineering and because of the interdisciplinary applications, physicists and materials scientists are also interested in the subject. The book has a review paper and about 20 high-level contributions. The main benefit to the reader is in showing how the recent development of molecular dynamics and other state-of-the-art methods can really solve the important problem of fracture from the atomic level.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Materials science

139.49



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: