Methods for Preserving Meat and Fish / Najlacnejšie knihy
Methods for Preserving Meat and Fish

Kód: 12151357

Methods for Preserving Meat and Fish

Autor Jules Gouffe

A book containing a wealth of information and recipes about the preservation of meat and fish. Thoroughly recommended for the modern day cook who wishes to learn the skills of yesteryear. Contents Include: Preliminary Observations ... celý popis

40.25


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Methods for Preserving Meat and Fish

Nákupom získate 100 bodov

Anotácia knihy

A book containing a wealth of information and recipes about the preservation of meat and fish. Thoroughly recommended for the modern day cook who wishes to learn the skills of yesteryear. Contents Include: Preliminary Observations; Beef, Salted and Smoked; Pork; Fish, Salted and Smoked; Pottings; Meat Preserved in Tins; Fish Preserved in Tins; Vegetables Pickled in Vinegar; Vegetables Preserved in Salt Water; Consommés, Sauces, and Purées; Vegetables Preserved by Steam, or by Boiling au Bain-Marie.

Parametre knihy

40.25



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: