Microbial Enzymes and Biotechnology / Najlacnejšie knihy
Microbial Enzymes and Biotechnology

Kód: 01435000

Microbial Enzymes and Biotechnology

Autor W.M. Fogarty, C.T. Kelly

Biotechnology is now one of the major growth areas in science and engineering and within this broad discipline enzyme technology is one of the areas earmarked for special and significant developments. This publication is the secon ... celý popis

125.38

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Microbial Enzymes and Biotechnology

Nákupom získate 316 bodov

Anotácia knihy

Biotechnology is now one of the major growth areas in science and engineering and within this broad discipline enzyme technology is one of the areas earmarked for special and significant developments. This publication is the second edition of Microbial Enzymes and Biotechnol ogy which was originally published in 1983. In this edition the editors have attempted to bring together accounts (by the relevant experts) of the current status of the major areas of enzyme technology and specifically those areas of actual and/or potential commercial importance. Although the use of microbial enzymes may not have expanded at quite the rate expected a decade ago, there is nevertheless intense activity and considerable interest in the whole area of enzyme technology. Microbial enzymes have been used in industry for many centuries although it is only comparatively recently that detailed knowledge relating to their nature, properties and function has become more evident. Developments in the 1960s gave a major thrust to the use of microbial enzymes in industry. The commercial success of alkaline proteases and amyloglucosidases formed a bed-rock for subsequent research and development in the area.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Biochemical engineering Biotechnology

125.38

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: