Microbiological evaluation of methylene blue in chronic periodontitis / Najlacnejšie knihy
Microbiological evaluation of methylene blue in chronic periodontitis

Kód: 18344746

Microbiological evaluation of methylene blue in chronic periodontitis

Autor Anitha Subbappa, Ravindra S.

Background: An alternative approach to conventional antimicrobial or antiseptic agents in the suppression of subgingival bacteria is to inhibit the growth by changing the subgingival ecology. The subgingival environment has been d ... celý popis

46.11

Bežne: 48.49 €

Ušetríte 2.38 €


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 3 - 5 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Microbiological evaluation of methylene blue in chronic periodontitis

Nákupom získate 114 bodov

Anotácia knihy

Background: An alternative approach to conventional antimicrobial or antiseptic agents in the suppression of subgingival bacteria is to inhibit the growth by changing the subgingival ecology. The subgingival environment has been demonstrated to have a low redox potential which supports the growth and survival of subgingival anaerobic bacteria. Redox agents, such as methylene blue raise the redox potential of an ecosystem. Aim: To study the effects of methylene blue incorporated into chitosan strips on clinical parameters and on Porphyromonas. gingivalis, Prevotella. intermedia, Fusobacterium. nucleatum and Capnocytophaga.Materials & Methods: A total of 40 sites from 20 patients. were included in a split-mouth design. 40 sites were divided into Group A (experimental) and Group B (control). Clinical parameters - plaque index, gingival index, probing pocket depth were recorded. Microbiological evaluation was done by Gram's stain and culture. The clinical and microbiological parameters were recorded on days 0, 7, 15 and 30.

Parametre knihy

46.11

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: