Metal Oxide Semiconductor Physics and Technology / Najlacnejšie knihy
Metal Oxide Semiconductor Physics and Technology

Kód: 04890864

Metal Oxide Semiconductor Physics and Technology

Autor J.R. Brews, E.H. Nicollian

Explains the theoretical and experimental foundations of the measurement of the electrical properties of the MOS system and the technology for controlling its properties. Emphasizes the silica and the silica-silicon interface. Pro ... celý popis

225.26


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Metal Oxide Semiconductor Physics and Technology

Nákupom získate 557 bodov

Anotácia knihy

Explains the theoretical and experimental foundations of the measurement of the electrical properties of the MOS system and the technology for controlling its properties. Emphasizes the silica and the silica-silicon interface. Provides a critical assessment of the literature, corrects incomplete or incorrect theoretical formulations, and gives critical comparisons of measurement methods. Contains information needed to grow an oxide, make an MOS capacitor array, and fabricate an integrated circuit with optimal performance and stability.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Electronics & communications engineering Electronics engineering

225.26

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: