Pinch of Culinary Science / Najlacnejšie knihy
Pinch of Culinary Science

Kód: 20617874

Pinch of Culinary Science

Autor Hopia, Anu Inkeri (University of Turku, Finland), Erik Cyrus Fooladi

This book provides a playground for the readers to practice and develop scientific thinking, by exploring the world of food in a fun way. The authors take the role of someone trying to find interesting questions to ask about famil ... celý popis

294.11


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Pinch of Culinary Science

Nákupom získate 727 bodov

Anotácia knihy

This book provides a playground for the readers to practice and develop scientific thinking, by exploring the world of food in a fun way. The authors take the role of someone trying to find interesting questions to ask about familiar, though often hidde

Parametre knihy

294.11

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: