Polyphenols and antioxidant activities of opuntia dillenii fruit / Najlacnejšie knihy
Polyphenols and antioxidant activities of opuntia dillenii fruit

Kód: 38791402

Polyphenols and antioxidant activities of opuntia dillenii fruit

Autor Fatma Rahali

The extraction of phenolic compounds is a very important step for the valorisation of these active ingredients. Indeed, it depends on the extraction method and the appropriate solvent that preserves their biological properties. In ... celý popis

46.50


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Polyphenols and antioxidant activities of opuntia dillenii fruit

Nákupom získate 116 bodov

Anotácia knihy

The extraction of phenolic compounds is a very important step for the valorisation of these active ingredients. Indeed, it depends on the extraction method and the appropriate solvent that preserves their biological properties. In this study, it was found that 100% ethanol maceration is the best extraction technique for total polyphenols and flavonoids. The results of this study also reveal that the pulp has the highest content of carotenoids. Regarding the DPPH free radical reduction method we found that the 100% ethanolic extract as well as the bark has the significant antiradical activity.

Parametre knihy

46.50

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: