Purification and characterization of Amidase from Bacillus sp. APB-6 / Najlacnejšie knihy
Purification and characterization of Amidase from Bacillus sp. APB-6

Kód: 15373662

Purification and characterization of Amidase from Bacillus sp. APB-6

Autor Sudha Batta

This book is about the basic methods of purification and characterization of Amidase enzyme isolated from Bacillus sp., APB-6. Using simple language and concepts, this book will enable you to understand the basic concepts of purif ... celý popis

34.48

Bežne: 38.20 €

Ušetríte 3.72 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Purification and characterization of Amidase from Bacillus sp. APB-6

Nákupom získate 86 bodov

Anotácia knihy

This book is about the basic methods of purification and characterization of Amidase enzyme isolated from Bacillus sp., APB-6. Using simple language and concepts, this book will enable you to understand the basic concepts of purification, characterization and applications of enzyme, Amidase. It contains the detailed step-wise procedure of purifying any enzyme and characterization of purified enzyme.Further the amino acid sequencing of purified enzyme and postsynthetic modifications of an enzyme could be done by using protein engineering technique.

Parametre knihy

34.48

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: