Renaissance Velvets / Najlacnejšie knihy
Renaissance Velvets

Kód: 01226574

Renaissance Velvets

Autor Lisa Monnas

Silk velvet was first woven in Europe during the second half of the thirteenth century, but it reached a peak of perfection during the fifteenth and sixteenth centuries. The V&A holds one of the finest collections of Renaissance v ... celý popis


Momentálne nedostupné

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Renaissance Velvets

Anotácia knihy

Silk velvet was first woven in Europe during the second half of the thirteenth century, but it reached a peak of perfection during the fifteenth and sixteenth centuries. The V&A holds one of the finest collections of Renaissance velvets, including a wide selection of fragments, a papal carpet, a sixteenth-century cloak, books and caskets covered in velvet, and numerous ecclesiastical vestments. This unique book introduces these velvets to the general reader, setting them within their historical context, exploring the skills and special equipment needed to produce velvet, and describing the basic weaving techniques. A beautifully illustrated catalogue of fifty pieces, includes detailed weave analyses and diagrams.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky The arts History of art / art & design styles History of art & design styles: c 1400 to c 1600

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: