Rice Biotechnology / Najlacnejšie knihy
Rice Biotechnology

Kód: 04891727

Rice Biotechnology

Autor Novartis Foundation, K. Khush

Rice is the most important food crop for half the world's population. Over the last three decades, the imporvement in human nutrition and health in Asia has largely been attributable to a relatively stable and affordable rice supp ... celý popis

238.35

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Rice Biotechnology

Nákupom získate 589 bodov

Anotácia knihy

Rice is the most important food crop for half the world's population. Over the last three decades, the imporvement in human nutrition and health in Asia has largely been attributable to a relatively stable and affordable rice supply. The challenge to produce enough rice for the future, however, remains daunting, as the current rate of population growth outpaces that of increases in rice production. Science has a central role to play in raising rice productivity and this book highlights areas of plant science that are particularly relevant to solving the major constraints on rice production. Examining molecular, genetic and cellular techniques, it considers recent advances in four research approaches for increasing yields and improving the nutritional quality of rice. Plant genomics: knowing the identity and location of each gene in the rice genome is of immense value in all aspects of rice science and cultivar improvement. Molecular biological approaches to increase yield: to produce more biomass by increasing photosynthetic rate and duration, and by improving grain filling. Enhancing tolerance to biotic and abiotic stresses: with new DNA array technologies, it is now possible to assess global genomic response to stresses. Understanding the relationships among stress pathways may create new opportunities for gene manipulation to enhance tolerance to multiple biotic and abiotic stresses. Improving nutritional quality in the grain: knowledge of the biosynthesis of micronutrients in plants permits genetic engineering of metabolic pathways to enhance the availability of micronutrients.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Biochemical engineering Biotechnology

238.35

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: