Romanticism and Music Culture in Britain, 1770-1840 / Najlacnejšie knihy
Romanticism and Music Culture in Britain, 1770-1840

Kód: 02051788

Romanticism and Music Culture in Britain, 1770-1840

Autor Gillen D`Arcy Wood

Music was central to everyday life and expression in late Georgian Britain, and this 2010 interdisciplinary study looks at its impact on Romantic literature. Focusing on the public fascination with virtuoso performance, Gillen D'A ... celý popis

52.56


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Romanticism and Music Culture in Britain, 1770-1840

Nákupom získate 131 bodov

Anotácia knihy

Music was central to everyday life and expression in late Georgian Britain, and this 2010 interdisciplinary study looks at its impact on Romantic literature. Focusing on the public fascination with virtuoso performance, Gillen D'Arcy Wood documents a struggle between sober 'literary' virtue and luxurious, effeminate virtuosity that staged deep anxieties over class, cosmopolitanism, machine technology, and the professionalization of culture. A remarkable synthesis of cultural history and literary criticism, this book opens new perspectives on key Romantic authors - including Burney, Wordsworth, Austen and Byron - and their relationship to definitive debates in late Georgian culture.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky The arts Music Music: styles & genres

52.56

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: