Safe and Effective Lifting / Najlacnejšie knihy
Safe and Effective Lifting

Kód: 08765841

Safe and Effective Lifting

Autor Gormley, John (Trinity College, Dublin)

In Part One of Safe and Effective Lifting, the ten year examination of lifting leading to the book is described, including (a) a series of thirteen conferences in Australia and New Zealand, (b) practical analyses, and (c) group tr ... celý popis

25.73


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Safe and Effective Lifting

Nákupom získate 63 bodov

Anotácia knihy

In Part One of Safe and Effective Lifting, the ten year examination of lifting leading to the book is described, including (a) a series of thirteen conferences in Australia and New Zealand, (b) practical analyses, and (c) group trials of lifting training. Part Two examines basic questions about lifting, leading to the selection of the safest and most effective approach - the semi-squat principles. The third part describes lifting training methods adjustable to suit the needs of different segments of the community - in the workplace, for general adults, and for school students. Limitations of recent research on lifting are outlined in the appendices.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Health & personal development Family & health Fitness & diet

25.73

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: