Specifika podgotowki marketologow w magistrature Respubliki Belarus' / Najlacnejšie knihy
Specifika podgotowki marketologow w magistrature Respubliki Belarus'

Kód: 24109283

Specifika podgotowki marketologow w magistrature Respubliki Belarus'

Autor Tat'qna Bajbardina, Oxana Burcewa, Liliq Naliwajko

V monografii rassmotreny tendencii i perspektiwy praktiko-orientirowannoj podgotowki specialistow äkonomicheskogo profilq wtoroj stupeni polucheniq wysshego obrazowaniq po special'nosti "Marketing" w uslowiqh reformirowaniq wysshe ... celý popis

84.95


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Specifika podgotowki marketologow w magistrature Respubliki Belarus'

Nákupom získate 210 bodov

Anotácia knihy

V monografii rassmotreny tendencii i perspektiwy praktiko-orientirowannoj podgotowki specialistow äkonomicheskogo profilq wtoroj stupeni polucheniq wysshego obrazowaniq po special'nosti "Marketing" w uslowiqh reformirowaniq wysshej shkoly Respubliki Belarus'. Predlozhena sistema uprawleniq i organizaciq podgotowki magistrow po special'nosti "Marketing" w sowremennyh uslowiqh. Monografiq prednaznachena dlq studentow, magistrantow, aspirantow äkonomicheskih special'nostej uchrezhdenij wysshego obrazowaniq, prepodawatelej sistemy wysshego obrazowaniq. Mozhet byt' ispol'zowana specialistami sluzhb marketinga dlq powysheniq kwalifikacii i perepodgotowki kadrow.

Parametre knihy

84.95

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: