Spectroscopic Methods in Food Analysis / Najlacnejšie knihy
Spectroscopic Methods in Food Analysis

Kód: 16022816

Spectroscopic Methods in Food Analysis

Autor Adriana S. Franca, Leo M. L. Nollet

Given the inherent complexity of food products, most instrumental techniques employed for quality and authenticity evaluation (e.g., chromatographic methods) are time demanding, expensive, and involve a considerable amount of manu ... celý popis

384.44


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Spectroscopic Methods in Food Analysis

Nákupom získate 962 bodov

Anotácia knihy

Given the inherent complexity of food products, most instrumental techniques employed for quality and authenticity evaluation (e.g., chromatographic methods) are time demanding, expensive, and involve a considerable amount of manual labor. Therefore, th

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Chemistry Analytical chemistry

384.44

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: