Technology Extrusion Cooking / Najlacnejšie knihy
Technology Extrusion Cooking

Kód: 42163860

Technology Extrusion Cooking

Autor Frame, N. D. Frame, N. D. Frame

Extrusion cooking is a specialist area of food technology because of the complexity of the interactive effects which are inherent in the system. In addition, ingredients of such variability and diversity are used that the modellin ... celý popis

113.73


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Technology Extrusion Cooking

Nákupom získate 281 bodov

Anotácia knihy

Extrusion cooking is a specialist area of food technology because of the complexity of the interactive effects which are inherent in the system. In addition, ingredients of such variability and diversity are used that the modelling of processes in any gene

Parametre knihy

113.73



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: