The Chemistry of Corn Into Alcohol / Najlacnejšie knihy
The Chemistry of Corn Into Alcohol

Kód: 11565088

The Chemistry of Corn Into Alcohol

Autor Dale Holm, Herb Seto, Cathy Travaglini

If you want a readable and understandable explanation of how to make ethanol fuel, The Chemistry of Corn Into Alcohol is the text for you. You will learn why each step of converting corn into alcohol is critical to the overall pro ... celý popis

23.55

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe The Chemistry of Corn Into Alcohol

Nákupom získate 58 bodov

Anotácia knihy

If you want a readable and understandable explanation of how to make ethanol fuel, The Chemistry of Corn Into Alcohol is the text for you. You will learn why each step of converting corn into alcohol is critical to the overall process. And perhaps more importantly you will learn how to vary the procedures to fit the uniqueness of your operation. This book provides many pointers: hints for trouble-shooting...to help you determine where things can go wrong and what to do to get back on the right track. This book is for those who have never made alcohol, but want to learn how to do it correctly from the start. Read this book if you want to know answers to the following and more: Why does alcohol turn sour? Why are enzymes used? What happens if the process is interrupted? Is PH important? Can infection affect yield? What temperatures are best?

Parametre knihy

23.55



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: