The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846) / Najlacnejšie knihy
The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846)

Kód: 29867134

The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846)

Autor Charles Elme Francatelli

Adapted As Well For The Largest Establishments, As For The Use Of Private Families.

36.39


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846)

Nákupom získate 91 bodov

Anotácia knihy

Adapted As Well For The Largest Establishments, As For The Use Of Private Families.

Parametre knihy

36.39



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: