The New Kitchen Science: A Guide to Knowing the Hows and Whys for Fun and Success in the Kitchen / Najlacnejšie knihy
The New Kitchen Science: A Guide to Knowing the Hows and Whys for Fun and Success in the Kitchen

Kód: 11444174

The New Kitchen Science: A Guide to Knowing the Hows and Whys for Fun and Success in the Kitchen

Autor Howard Hillman

Hillman addresses fascinating questions such as why heirloom fruits and vegetables taste better than supermarket varieties, why dry rubs impart more flavor to meats than marinades do, how weather conditions affect outdoor grilling ... celý popis

23.74


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe The New Kitchen Science: A Guide to Knowing the Hows and Whys for Fun and Success in the Kitchen

Nákupom získate 59 bodov

Anotácia knihy

Hillman addresses fascinating questions such as why heirloom fruits and vegetables taste better than supermarket varieties, why dry rubs impart more flavor to meats than marinades do, how weather conditions affect outdoor grilling times, and how food science is altering what we eat in restaurants.

Parametre knihy

23.74

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: