The Physiology Of Taste / Najlacnejšie knihy
The Physiology Of Taste

Kód: 17854252

The Physiology Of Taste

Autor Brillat Savarin

ince its completion in 1825, this handbook has appeared in so many different guises - from 1889's Gastronomy as a Fine Art to The Philosopher in the Kitchen in 1970 - that much of its wisdom has become idiomatic. Brillat-Savarin w ... celý popis

11.64


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe The Physiology Of Taste

Nákupom získate 29 bodov

Anotácia knihy

ince its completion in 1825, this handbook has appeared in so many different guises - from 1889's Gastronomy as a Fine Art to The Philosopher in the Kitchen in 1970 - that much of its wisdom has become idiomatic. Brillat-Savarin was, for example, the first

Parametre knihy

11.64

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: