Physiology of the Carbohydrates / Najlacnejšie knihy
Physiology of the Carbohydrates

Kód: 15997985

Physiology of the Carbohydrates

Autor F. W. (Frederick William) Pavy

The Physiology of the Carbohydrates - Their Application as Food and Relation to Diabetes is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1894. Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such a ... celý popis

37.98


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Physiology of the Carbohydrates

Nákupom získate 94 bodov

Anotácia knihy

The Physiology of the Carbohydrates - Their Application as Food and Relation to Diabetes is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1894. Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine, and other genres. As a publisher we focus on the preservation of historical literature. Many works of historical writers and scientists are available today as antiques only. Hansebooks newly publishes these books and contributes to the preservation of literature which has become rare and historical knowledge for the future.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Science: general issues

37.98

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: