The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Foreign Modes: With Many Useful Miscellaneous Receipts (1847) / Najlacnejšie knihy
The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Foreign Modes: With Many Useful Miscellaneous Receipts (1847)

Kód: 29871714

The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Foreign Modes: With Many Useful Miscellaneous Receipts (1847)

Autor James Robinson

And Full Directions For The Construction Of An Economical Drying Chimney And Apparatus, On An Entirely Original Plan.

48.35


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe The Whole Art of Curing, Pickling, and Smoking Meat and Fish, Both in the British and Foreign Modes: With Many Useful Miscellaneous Receipts (1847)

Nákupom získate 120 bodov

Anotácia knihy

And Full Directions For The Construction Of An Economical Drying Chimney And Apparatus, On An Entirely Original Plan.

Parametre knihy

48.35



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: