Kód: 00135702
Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. stor ... celý popis
12.36 €
Bežne: 16.05 €
Ušetríte 3.70 €
Nákupom získate 31 bodov
Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. K jedlu pristupoval so všetkou vážnosťou, no zároveň aj s láskavým humorom. Ním sú prešpikované aj pôvabné príbehy, ktoré zahrnul do svojich úvah. A hoci od napísania tejto knihy uplynulo už dvesto rokov, jej autor nás dodnes učí umeniu vychutnávať si život.
Zaradenie knihy Knihy po slovensky Beletrie pro dospělé Scénáře, eseje, úvahy
12.36 €
Osobný odber Bratislava a 2642 dalších
Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies
Nákupný košík ( prázdny )